Raskaissa treeneissä ajatukset selkenevät kummasti. Puhdistaa ilmaa omalla kohdalla. Huomenna pitäisi tosin raahautua jo aamulla, enkä minä ole aamuihmisiä... Sentään viikonloppu edessä. Tämäkin viesti ollut taas kirjoitettavana kohta tunnin verran. Kävin sentään välillä syömässä, parantaa mielialaa kummasti. Menossa taas tälläinen dramaattisemman musiikin kausi. Nightwish, Within Temtation... Ei taas suju.

Olen ollut viime aikoina erittäin vähän kirjautuneena MSN Messengeriin. Jotenkin ei huvita, jutellaan kaikesta turhapäiväisestä ja toinen myötäilee vieressä. Itsensä ilmaiseminen on minulle helpointa kirjoittamalla, mutta silloin pitää olla aikaa ja rauhaa tehdä työ kunnolla. Mesessä sitä vain mahdollisimman nopeasti yritetään saada jotain viestilaatikkoon.

Mietin tässä tänään, että on vain vähän ihmisiä, joiden kanssa voin olla luontevasti hiljaakin. Sitähän sanotaankin, että ystävän kanssa voi olla hiljaa, eikä vaivaudu. Tosi homma.

Mietin tänään pitkään miten o'right kirjoitetaan. Tai oikeastihan se on all right. Se on niin tuttu sanonta, ettei sitä edes ajattele.