Koulusta päästiin aikaisin, hyvä päivä. Etsiskelen jotain sopivan mahtipontista musiikkia, varsinkin elokuvamusiikki on mieleistä. Voisi tehdä vaikka läksyjä, saksaksi pitäisi vääntää hieno aine lohikäärmeenpoikasesta joka löytyy keskellä yötä jääkaapista. Meillä on kiva saksanope:)

Ei jaksa kirjoittaa mitään järkevää. Päivät kuluvat niin kuin aina ennenkin, mitäpä minä niistä kirjoittaisin. Iltaisin nukkumaan mennessä päähän tupsahtelee kaikennäköisiä hienoja ajatuksia, mutta ei niitä silloin muista kun niistä voisi vääntää jotakin. Eikä kaikkia välttämättä muista pistää ylös.

Kirjoittaminen ei suju. Olen kuullut joskus sellaisesta, ettei välitetä ollenkaan kielioppisäännöistä,
vaan kirjoitetaan vain mitä päähän pälkähtää. Joskus voisi kokeilla sitä. Mutta ei tähän, kuitenkaan kaikkea minä en nettiin kirjoita, eikä silloin ole aito tulos, jos joutuu pitämään sensuuria päällä. Varsinkin kouluaineissa huomaa tämän joskus, paperille ei tule mitään, kun ei tavallaan tiedä mitä voisi kirjoittaa. Turhan henkilökohtaisia minä en näytä kenellekään, ja kouluaineet kuitenkin ovat aikalailla yleisiä. Mutta jos niihin ei panosta oikeasti, niistä tulee vain sieluttomia ja kuivia. Kuten monesti saattaa käydä.