Täällä taas again *sarkasmia*. Päivitysväli taas päässyt venähtämään... Osaksi senkin vuoksi, että rakas langaton nettiyhteys ilmoittaa: "oletusyhdyskäytävä ei vaikuta olevan verkkoyhteydessä". Sainpahan hioa kirjoitusnopeuttani kun ei ollut muutakaan tekemistä. TypingMaster on aika kätevä kymmensormijärjestelmän opettelijoille (ainoastaan demoversio on ilmainen, mutta silläkin pääsee kätevästi alkuun).

Sarkasmi jyllää.

Siivousviikonloppu; pitäisi pikkuhiljaa alkaa sitä "joulusiivoustakin" tehdä. Rakastan joulua mutta en siivoamista. Sitä paitsi olen siinä aika huono, unohdun penkomaan tavaroita jotka luulin kadottaneeni tai joilla muuten on tunnearvoa, tai alan lukea jotakin kirjaa/lehteä. Sitten jonkin ajan kuluttua sitä huomaa ajan kuluneen jo noinkin paljon.

Äidinkielenopettajani huomautti passiivin liikakäytöstä aineessani. Sitä on vain jotenkin niin luonteva käyttää, ehkä myös netin vika. Joskus mietin (<- ei ollut passiivi!), että miksi on ylipäätään sellainen asia kuin kielioppi? Vaikka itsekin olen pahimmanlaatuinen pilkunviilaaja, niin joskus yön hiljaisina tunteina on aikaa ajatella kaikkea mahdollista. Kuka on määritellyt, että enne sanoja että, jotta, koska, kun, jos, vaikka, kuin tulee pilkku.

Aivot eivät tänään pelaa; pistän sen pitkän ajan kirjoittamattomana olemisen piikkiin. Yhdeksältä neloselta tulee Big Fish, jos jotakuta kiinnostaa.